Velkommen til Barnas Turnfestival 2024!

28.02.2024

Tradisjonen tro skal Sandved Turn også i år delta på Barnas Turnfestival. I fjor var vi over 90 barn og voksne på tur, klarer vi å slå deltakerrekorden i år? 

Nå er påmeldingen åpen her: https://app.rubic.no/Public/Events/18987

HVA: Barnas Turnfestival

HVEM: 1.-7. klasse

HVOR: Ålgård eller Haugesund

NÅR: 25.-26. mai 2024

Turnfestivalen går av stabelen lørdag 25. til søndag 26. mai på Ålgård og i Haugesund. Hvor vi fra Sandved Turn skal, får vi først vite etter påmelding.

Turnfestivalen koster kr 455,- pr. gymnast. Inkludert i prisen er treninger og aktiviteter lørdag, pins, t-skjorte, middag lørdag, underholdning lørdags kveld, overnatting på skole (eller tilsvarende), frokost og lunsj søndag. Festivalen avsluttes med stor turnoppvisning for familie og venner på søndags ettermiddag.

Gymnastene leveres av foresatte direkte på skolen der vi skal sove, og foresatte henter sine gymnaster etter endt oppvisning på søndagen. Klubben oppfordrer til å avtale samkjøring der det er mulig.

Alle 1. og 2. klassinger må ha med seg en voksen fra lørdags kveld til søndags morgen. Dette vil i praksis si at du må melde på både gymnast og foresatt dersom gymnasten går i 1.-2. klasse.

For å melde på foresatt: Logg inn på egen bruker og meld deg på produktet Foresatt (kr. 285,-). Inkludert i prisen er middag lørdag, samt frokost og lunsj søndag, ikke t-skjorte og pins p.g.a. redusert pris.

Det vil være minst en trener/leder per 10 deltakere. Send mail til sandvedturn@gmail.com hvis du kan stille som voksen leder. Sandved Turn dekker påmeldingsavgiften for foresatte som stiller som ledere under festivalen (begrenset antall plasser).

Påmeldingsfrist: 20. mars 2024

Bindende påmelding (påmeldingsavgiften refunderes kun mot framvist legeerklæring).

Håper vi ses på Barnas Turnfestival!