Folketoget på 17.mai

15.05.2023

HIPP HURRA FOR 17. MAI 2023!


Tradisjonen tro stiller Sandved Turn i folketoget 17. mai. Håper flest mulig av dere som har deltatt på treningen i vinter ønsker å være med på å vise frem vår flotte turnforening.


Vi møtes i god tid før avmarsj ved Sandved Turns fane. Oppstillingsplassen vår er på felt B, i Rådhusgata (bak rådhuset).

Oppmøte er senest kl 15.30. Toget starter 15:45.

Vi skal gå som nummer 16 i toget (bak Sandved IL).

Som tidligere tar vi med oss flåten med stor madrass og trampett , så vi trenger noen sterke menn eller kvinner for å hjelpe til med å dra den gjennom toget. Vi håper også noen kan ta med bjørkeris til pynt og vannflasker. Meld fra på RubicLagetMitt (Trykk Meny- Dugnader) eller sandvedturn@gmail.com hvis du kan bidra.

De som er under skolealder må ha med en voksen for å delta i toget. Har noen andre voksne også anledning til å gå sammen med oss så er vi glade for det.

Det er viktig at ingen tar barna ut av toget uten å informere trenere eller styret. Det er også veldig greit at de som leverer barna på Rådhusplassen påser at de har vært på toalettet, det blir fort litt kaos hvis behovet melder seg underveis i toget.

Håper at det er mange som stiller i toget med Sandved Turn jakke med gymnastens navn. Alternativt rød Sandved Turn t-skjorte eller annen rød overdel med sorte bukser/tights til.
Kle dere etter været, men gjerne med den røde klubb overdelen ytterst. Det er lurt å ha med hansker for de som vil slå hjul, og vannflaske merket med navn.